Salam rakan-rakan, semoga sihat dan gembira. Entri kali ni kita melawat bersama ke Kuala Lumpur. Bukan apa tapi Wanes dan family akan melawat Kuala Lumpur mulai esok. Orang kata ambil kesempatan dengan promosi tambang murah Air Asia sambil-sambil promote kat korang.


Wanes sebenarnya telah melihat suasana Kuala Lumpur 5 kali dan ini merupakan kali ke-6 tapi yang seronoknya kali ni Wanes bersama family. Wanes akan membawa ke mana-mana tempat yang sempat di terjah. Kebiasaannya Wanes main terjah-terjah ni kat belog korang saja. Kali ni terjah tempat-tempat korang pula. He-he.. ada sesiapa blogger sudi nak bawa Wanes dan family jalan-jalan tak? cis..siapa lah kau ni Wanes? orang tak kenal lah..Wakaka!

Okey tak pa lah, kalau terserempak dengan muka hidung tak mancung tersorong-sorong kat KL nanti, itu lah Wanes yang serba kurang tu. Boleh bertegur sapa kalau tidak keberatan. Kalau korang keberatan tak pa juga biar Wanes yang tolong angkat beban korang untuk mengurangkan keberatan. Hui-hui membebel tak tentu pasal sudah pula ni. stop!!

Baiklah..jumpa di KL

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *