Salam 1 Malaysia utk semua blogger & readers. Entri kali ni saja nak bagi ucapan “Salam Merdeka” & “Selamat Hari Raya Aidilfitri”

gambar hiasan google

Memandangkan bagi negeri Sabah, waktu utk kibarkan jalur gemilang adalah dari 31 gos hingga 16 September so masih dalam bulan Merdeka lah kan. Selamat Merdeka utk semua blogger. Pastinya semua rakan2 fahan dengan maksud kemerdekaan yg sebenar. Kita bebas bersuara, bebas beragama, bebas dari kemiskinan, bebas dari rasa bersalah, dan yg sangat penting adalah bebas dari melakukan dosa2.

gambar hiasan google

Ok, yang kedua wanes ucapkan salam berpuasa kepada rakan2 semua. Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri wanes ungkapkan awal utk rakan2. Bukan apa tapi takut tak sempat nak ucapkannya sebab mulai esok 6/9 hingga 9/9 wanes akan out stesen ke daerah Keningau Sabah utk melaksanakan 1 tugasan. Maklum sajalah sbg seorang penyelidik, kita kena melaksanakan tugasan di mana2 kita di perlukan utk membuat sesuatu penyelidikan.

So, wanes akan meninggalkan belog buat sementara kerana line di kawasan wanes melakukan tugasan ‘no clear’. Moga kita bertemu lagi setelah wanes kembali..

p.s Sama2 lah kita memerdekakan perilaku kita di hadapan Tuhan.

By admin

8 thoughts on “Blog | Salam Merdeka & Aidilfitri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *